Balance Care Oy

Y-tunnus 3118563-4 
Hallakorventie 101, 85630 Nivala

Ota yhteyttä!

info@balancecare.fi
Yleissähköposti, jonka lukevat sekä Reeta että Merja

Reeta Ylikoski
reeta@balancecare.fi
p. 044 980 9943
Hoitajalistan, verkkosivujen, verkkokaupan ja kurssimateriaalien päivitykset

Merja Koivunen
merja@balancecare.fi
p. 044 984 2157
Laskutukset, kurssivaraukset, yhteistyö- ja kumppanuusasiat

Mari Kortesoja
mari@balancecare.fi
Instagram- ja facebook-tilien ulkoasut

Elina Malamo
elina@balancecare.fi
markkinointi, heimopostit, uutiskirjeet

Askarruttaako jokin asia koulutuksissa? Haluatko antaa palautetta verkkosivuista, palvelusta tai koulutuksesta? Ota yhteyttä tällä lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian!

    Meistä

    Hei, olen Reeta Ylikoski asun maatilalla Nivalassa mieheni ja 10 lapseni kanssa. Minulla on vuonna 2004 perustettu yritys Helmikkä, joka aluksi tarjosi puutarha-alan palveluja. Pikkuhiljaa palveluvalikoimiini hivuttautui perinteinen jäsenkorjaus ja muut hierontahoidot. Nykyisin yritys keskittyy vauvojen ja äitien hoitoihin.

    Olen yrittäjä, koulutettu hieroja, perinteinen jäsenkorjaaja, perinteisen jäsenkorjauksen kouluttaja, Hoitava Hengitys®-ohjaaja ja Baby Balance®-vauvahieronnan kouluttaja. Voit tutustua  hoitolaani täällä: www.helmikka.fi

    Heippa, Olen Merja Koivunen asun Laihialla mieheni ja kolmen lapseni kanssa. Minun yritykseni Hoitopiste Keijunkuu on perustettu 2013 tarjoamaan luontaishoitoja ja vyöhyketerapiapalveluita sekä hyvinvointituotteita. Aluksi yritystoiminta oli osa-aikaista kätilötyön ohessa tapahtuvaa, mutta vuorotteluvapaavuodesta 2016 alkaen toiminta on ollut kokopäiväistä ja tarjoan monenlaisia hoitoja. Edellä mainittujen lisäksi myös perinteistä jäsenkorjausta, energiahoitoja, kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja sekä pieniä koulutuksia ja kursseja. Tällä hetkellä asiakaskunta on vauvasta vaariin, painottuen naisen elämänkaareen sekä vauvojen hoitoon.

    Olen yrittäjä, kätilö, sairaanhoitaja, luontaishoitaja, diplomivyöhyketerapeutti, perinteinen jäsenkorjaaja, perinteisen jäsenkorjauksen kouluttaja- opiskelija, Hoitava Hengitys®-ohjaaja ja Baby Balance®-vauvahieronnan kouluttaja. Voit tutustua hoitolaani täällä: www.hoitopistekeijunkuu.fi