Parasta vauvallesi – Baby Balance® Simppeli

Haluatko oppia helpon ja tehokkaan vauvahierontatekniikan, jolla voit auttaa vauvaasi osana arkea? Baby Balance Simppeli® -verkkokurssi tarjoaa toimivat vauvahieronnan ohjeet vanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville!

Tämä vauvahieronta kurssi on sinulle jos:

Mitä saat, kun ostat tämän verkkokurssin?

Keinon auttaa vauvaasi heti hieronnan avulla

Kurssin avulla osaat hieroa vauvaasi määrätietoisesti ja lempeästi, päästä varpaisiin.

Opit tunnistamaan vauvan yleiset itkun syyt ja jumit

Tunnistat vauvojen yleiset jumitilat ja saat konkreettisia keinoja vauvan auttamiseen

Opit taidon, josta on pitkään apua ja iloa

Kurssin tarjoama tieto ja taito antaa apua ja iloa koko vauvasi lapsuuden ajaksi!

Baby Balance® Simppeli kurssin sisältö

Baby Balance® Simppeli verkkokurssin hinta on vain 59 €. Näin saat 1-2 hierontakäynnin hinnalla apua ja iloa koko lapsuuden ajaksi. Verkkokurssin tarjoamat vauvahieronnan ohjeet ovat käytettävissäsi 190 päivää ostohetkestä.

Selvä! Haluan oppia Simppelin vauvahieronnan. 

Vie minut verkkokauppaan!

Asiakkaidemme palautteita kurssista

FAQ

Baby Balance Simppeli® verkkokurssiin on koottu hyödyllistä tietoa vauvojen itkuisuuden syistä sekä konkreettisia keinoja ja helpot vauvahieronnan ohjeet, joilla voidaan auttaa vauvaa erilaisissa jumitiloissa.

Hieronnassa pienet lihakset saavat rentoutta, keho tasapainottuu ja jumit helpottavat. Otteisiin on sisällytetty akupainantaa ja vyöhyketerapiaa, jotka tehostavat hieronnan vaikutusta.

Baby Balance® Simppeli vauvahieronta ohjeet sopii vanhemmille, isovanhemmille ja muille vauvan läheisille sekä pikkulasten kanssa työskenteleville.

Baby Balance Simppeli tekniikka on looginen ja helppo oppia. Hieronta tehdään vaatteiden päältä, joten se sujahtaa arkeen kuin huomaamatta. Kokemuksen karttuessa opit tunnistamaan vielä tarkemmin vauvan jumit ja hieronnan tarpeen.

Vanhemman tai turvallisen aikuisen tekemä hieronta tuo lapselle turvaa ja säännöllisesti tehtynä helpottaa merkittävästi pienokaisen oloa. Vauvahieronta tasapainottaa lapsen kehoa ja vähentää jännityksiä. Voit huomata jo muutaman hoitokerran jälkeen eron lapsessa, kun hän alkaa rentoutua ja nauttii kerta kerran jälkeen enemmän tekemästäsi hoidosta.

Vauvan ensimmäinen elinvuosi on kovinta kasvun ja kehityksen aikaa. Vastasyntyneen lapsen kuuluisi olla pehmeä ja rento. Kipuitku, rauhattomuus, jäykistely ja tyytymättömyys viestivät hankalasta olosta. Vauvahieronnalla voidaan löytää hankalan olon syy ja vastata lapsen tarpeisiin. Kipu haittaa lapsen normaalia kasvua ja kehitystä. Kehon jännitystilat aiheuttavat ongelmia vielä myöhemmin kasvuiässä ja aikuisena, ellei niitä pureta.

Kyllä! Jokainen vauva, olipa hän kuinka tyytyväinen tai itkuinen tahansa, hyötyy hieronnasta.

Vauva kaipaa vanhemman kosketusta ja hieronnan avulla kosketustapoihin tulee moniulotteisuutta. Hierontarutiinit tuovat myös turvallisuutta ja säännöllisyyttä arkeen. Iltaan sijoitettuna hieronta auttaa pienokaista rauhoittumaan yöunille.

Hieronta vahvistaa myös sinun ja vauvan välistä tunnesidettä. Opitte ymmärtämään toisianne paremmin. Vauva oppii pian ohjaamaan käsiäsi sinne, missä on hoidon tarvetta. Sinä opit tulkitsemaan vauvasi kehoa ja hieronnan tarvetta. Tarvittaessa osaatte lähteä ammattilaisen luokse.

Lisäksi jos perheessä on isompia sisaruksia, he oppivat helposti hieromaan tosiaan, kun seuraavat vauvan hieromista. Tämä tuo läheisyyttä, lujittaa perheen sisäistä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vähentää ristiriitoja. Pian koko perhe hieroo ja hyötyy hieronnasta!

Baby Balance® Vauvahieronta. Kuva @Tillamiine

Miksi vauva itkee?

Pienen lapsen itku saa koko perheen elämän mullin mallin. Kipu haittaa lapsen normaalia kasvua ja kehitystä. Monen lapsiperheen elämään kuuluu pulautteleva, tyytymätön ja itkevä vauva, jota täytyy lakkaamatta kanniskella ja hyssytellä. Tällainen vauva on usein jäykkä ja ylijäntevä.

Häntä saattaa vaivata refluksi, hiljainen refluksi (silent reflux) tai moninaiset vatsavaivat, kuten ummetus, ilmavaivat tai koliikki. Myös rintaraivarit, kireät kieli- ja huulijänteet ovat yleisiä. Kaikkiin näihin on saatavana apua.

Usein itkujen syynä ovat vauvan kehon kireydet. Tämän ovat todenneet lukuisat Baby Balance® vauvahierontaa tekevät terveydenhuollon ammattilaiset ja heidän asiakkaansa. Kehon jännitystilat aiheuttavat ongelmia kasvuiässä ja aikuisena, ellei niitä pureta. Siksi suosittelemme Baby Balance® Simppeliä jokaiselle vauvalle!

Lapsesi hyötyy Baby Balance® Simppelistä erityisesti, jos hänellä on:

 • itkuisuutta, kipuitkua
 • ruoansulatusongelmia, ummetusta, koliikkia
 • pulauttelua tai refluksia
 • röyhtäytysvaikeuksia
 • uniongelmia
 • 3-4 kk hulinat
 • jäykkyyttä tai toispuoleisuutta kehossa
 • imuotteessa vaikeuksia tai rintaraivareita
 • kireä kieli- tai huulijänne
 • yleistä tyytymättömyyttä
 • liikkuminen ikätasoaan jäljessä
 • ollut haasteita elämän alkutaipaleella tai hän on syntynyt ennenaikaisesti

Mitä muita syitä on ostaa Baby Balance® Simppeli?

 • Jokainen vauva, olipa hän kuinka tyytyväinen tai itkuinen tahansa, hyötyy hieronnasta.
 • Saat 1-2 hierontakäynnin hinnalla apua ja iloa koko lapsuuden ajaksi.
 • Hierontarutiinit tuovat turvallisuutta ja säännöllisyyttä arkeen. 
 • Sinun ja lapsesi välinen tunneside vahvistuu. 
 • Opit tulkitsemaan vauvasi hieronnan tarpeen ja tarvittaessa osaatte lähteä hieronnan ammattilaisen luokse.
 • Kasvaessaan lapsi haluaa hieroa sinua.
 • Opit uuden taidon, jota voit hyödyntää isommille lapsille ja aikuisillekin.
 • Jos perheessä on isompia sisaruksia, he oppivat helposti hieromaan tosiaan, kun seuraavat vauvan hieromista. Tämä tuo läheisyyttä, lujittaa perheen sisäistä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vähentää ristiriitoja. Pian koko perhe hieroo ja hyötyy hieronnasta!

Voit ostaa vauvahieronta kurssin myös lahjaksi!

Pieni ja suloinen ihmistaimi ansaitsee hemmottelua, rentoutta ja kivuttomuutta. 

Lahjoita rakkaimmallesi ihania hierontahetkiä!

Balance Care syntyi halusta löytää syy vauvan itkuun

Merja, Reeta ja vauvahieronnan vakioasiakkaat. Kuva:
Balance Caren perustajat Reeta & Merja

Baby Balance® -vauvahierontatekniikan ovat kehittäneet Reeta Ylikoski ja Merja Vendell. He alkoivat aktiivisesti etsiä vastauksia kysymyksiin ”Miksi vauva itkee?” ja ”Miksi vauvat ovat jumissa” ja löysivät valtavasti tietoa, jota ei ole vielä hyödynnetty. Naiset ottivat asiakseen koota kaikesta tutkimustiedosta menetelmän, jonka avulla vauvojen vaivojen syyt voidaan tunnistaa ja tuoda niihin apua.

Tutkitun tiedon pohjalta kehitetyn vauvahierontamenetelmän ympärille synty yritys Balance Care Oy, jonka koulutettavana on ollut jo yli 80 terveydenhuollon ja hoitoalan ammattilaista ympäri Suomen.

”Suurella sydämen palolla ja innolla haluamme viedä osaamistamme eteenpäin ja tukea perheitä pienten vauvojen kanssa jaksamisessa, sekä ammattilaisten osaamista havaita sekä tulkita vauvojen itkua. Koemme, että yhdistäen tieteen, perinnehoidot sekä kädentaitojen osaamista, voimme olla edelläkävijöitä Suomessa vauvojen hyvinvoinnin puolesta.”

Jokaisella vauvalla on oikeus rentoon ja kivuttomaan kehoon!

– Merja & Reeta

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.