Julisteet ja opetustaulut

 

Ainutlaatuiset vauvan anatomian kuvat hoitohuoneen sisustukseen ja koulutukseen!

Taiteilija Greta Salonen on maalannut Baby Balance® -koulutusmateriaaleihimme anatomian kuvia. Nyt osa kuvista on saatavana julisteina ja opetustauluina. Ne sopivat hoitotilojen somistuksi tai koulutusten opetusvälineiksi. Anatomiset rakenteet on nimetty suomeksi ja latinaksi.

Valitse omasi tekstillä tai ilman, julisteena tai opetustauluna!

Myymme painotuotteiden koe-erät 40 % alennuksella! Osassa alennustuotteissa on laatupoikkeamia. Niistä on erikseen mainittu tuoteselosteessa.

KEVÄTRIEHA! KAIKKI julisteet ja opetustaulut -20 %  ETUKOODILLA ANATOMIA20 toukokuun loppuun saakka! Etu koskee myös koe-eriä.

 

 • Neljä pahvista opetustaulua roikkuu seinällä mustalla narulla. Tauluissa on kuvia vauvan luurangosta, kallosta sekä pinnalliset edestä ja takaa.
  Opetustaulusetti A2 tekstillä
  Opetustaulusetti A2 tekstillä Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä, pinnalliset lihakset takaa, luuranko ja kallot eri suunnista kuvattuna.
  • Suoratulostettu 2 mm paksuiselle pahville.
  • Reiät ripustusnarua varten taulun yläreunassa.
  • Pakkaus sisältää mustat ripustusnarut
  • Koko: A2 (420x594mm)
  299,00 (sis. alv 24%)
 • Vauvan anatomiasta julistesetti. Tekstit suomeksi ja latinaksi. Neljä A2-kokoista julistetta: Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa, sekä luuranko edestä ja kallo eri suunnista (edestä, sivulta, takaa, päältä ja alapuolelta).
  Julistesetti A2 tekstillä
  Opetustaulusetti A2 tekstillä Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä, pinnalliset lihakset takaa, luuranko ja kallot eri suunnista kuvattuna. Tekstit suomeksi ja latinaksi.
  250,00 (sis. alv 24%)
 • 4 kplanatomian opetustaulua vauvan pinnallisista lihaksista edestä ja takaa, vauvan luuranko, vauvan kallo eri suunnista
  Opetustaulusetti A2 ilman tekstiä
  Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä, pinnalliset lihakset takaa, luuranko ja kallot eri suunnista kuvattuna.
  • Suoratulostettu 2 mm paksuiselle pahville.
  • Reiät ripustusnarua varten taulun yläreunassa.
  • Pakkaus sisältää mustat ripustusnarut
  • Koko: A2 (420x594mm)
  250,00 (sis. alv 24%)
 • Vauvan anatomian petustaulusetti. Ei tekstiä. Neljä A2-kokoista pahvitaulua: Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa, sekä luuranko edestä ja kallo eri suunnista (edestä, sivulta, takaa, päältä ja alapuolelta).
  Julistesetti A2 ilman tekstiä
  Opetustaulusetti A2 ilman tekstiä Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä, pinnalliset lihakset takaa, luuranko ja kallot eri suunnista kuvattuna.
  200,00 (sis. alv 24%)
 • Vauvan anatomian opetustaulusetti. Ei tekstiä. Neljä A2-kokoista pahvitaulua: Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa, sekä luuranko edestä ja kallo eri suunnista (edestä, sivulta, takaa, päältä ja alapuolelta). Kuvissa laatupoikkeamia.
  Julistesetti A2 ilman tekstiä ALE -40 %
  2-laatuinen julistesetti.  Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä, pinnalliset lihakset takaa, luuranko ja kallot eri suunnista kuvattuna. ALE-tuotteilla ei ole palautusoikeutta!
  Tuote alennuksessa
  149,50 (sis. alv 24%)
 • Vauvan anatomiasta julistesetti. Tekstit suomeksi ja latinaksi. Neljä A2-kokoista julistetta: Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa, sekä luuranko edestä ja kallo eri suunnista (edestä, sivulta, takaa, päältä ja alapuolelta). Kuvissa laatupoikkeamia.
  Julistesetti A2 tekstillä ALE -40 %
  Koe-eristä 2-laatuinen julistesetti.  Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä, pinnalliset lihakset takaa, luuranko ja kallot eri suunnista kuvattuna. Tekstit suomeksi ja latinaksi. Julisteet myydään ilman kehyksiä! ALE-tuotteilla ei ole palautusoikeutta!
  Tuote alennuksessa
  149,50 (sis. alv 24%)
 • auvan anatomian opetustaulusetti. Ei tekstiä. Neljä A2-kokoista pahvitaulua: Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa, sekä luuranko edestä ja kallo eri suunnista (edestä, sivulta, takaa, päältä ja alapuolelta).
  Opetustaulusetti A2 ilman tekstiä ALE -40 %
  Koe-eristä 2-laatuinen opetustaulusetti.  Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä, pinnalliset lihakset takaa, luuranko ja kallot eri suunnista kuvattuna. ALE-tuotteilla ei ole palautusoikeutta!
  Tuote alennuksessa
  125,00 (sis. alv 24%)
 • Vauvan anatomiasta A1-kokoinen juliste. Tekstit suomeksi ja latinaksi. Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa.
  Juliste A1 Pinnalliset lihakset tekstillä
  Juliste A1 Pinnalliset lihakset tekstillä Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa.
  75,00 (sis. alv 24%)
 • Vauvan anatomiasta A1-kokoinen juliste. Ei tekstejä. Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa.
  Juliste A1 Pinnalliset lihakset ilman tekstiä
  Juliste A1 Pinnalliset lihakset ilman tekstiä Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa.
  60,00 (sis. alv 24%)
 • Pitkä harmaa tunika
  ENNAKKOMYYNTI – Tunika, Softy T6009-109
  Pehmeä, kevyt ja rypistymätön mikropolyesteri-TUNIKA, kuivuu nopeasti pesun jälkeen eikä vaadi silitystä. Baby Balance® -painatus vasemmassa rinnassa ja selässä. Tilaa 22.5.2022 mennessä!  Tilaus Imagewearille lähtee 23.5.2022.
  53,00 (sis. alv 24%)
 • Harmaa tunika
  ENNAKKOMYYNTI – T-paita, Softy T1019-K80
  Pehmeä, kevyt ja rypistymätön mikropolyesteri-T-paita, kuivuu nopeasti pesun jälkeen eikä vaadi silitystä. Baby Balance® -painatus vasemmassa rinnassa ja selässä. Tilaa 22.5.2022 mennessä! Tilaus Imagewearille lähtee 23.5.2022.
  38,00 (sis. alv 24%)
 • Vauvan anatomiasta A1-kokoinen juliste. Tekstit suomeksi ja latinaksi. Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa. Kuvien ääriviivoissa laatupoikkeamia.
  Juliste A1 Pinnalliset lihakset tekstillä -ALE 40 %
  Juliste A1 Pinnalliset lihakset tekstillä Koe-eristä 2-laatuinen juliste.  Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä, pinnalliset lihakset takaa, luuranko ja kallot eri suunnista kuvattuna. Tekstit suomeksi ja latinaksi. Juliste myydään ilman kehyksiä! ALE-tuotteilla ei ole palautusoikeutta!
  Tuote alennuksessa
  36,00 (sis. alv 24%)
 • Vauvan anatomiasta A1-kokoinen juliste. Ei tekstejä. Vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa. Kuvien ääriviivoissa laatupoikkeamia.
  Juliste A1 Pinnalliset lihakset ilman tekstiä ALE -50 %
  Juliste A1 Pinnalliset lihakset ilman tekstiä Koe-eristä 2-laatuinen juliste. Taiteilija Greta Salosen maalaamat kuvat: vauvan pinnalliset lihakset edestä ja takaa. Kuvien ääriviivoissa laatupoikkeamia. ALE-tuotteilla ei ole palautusoikeutta!
  Tuote alennuksessa
  36,00 (sis. alv 24%)
 • Musta puuvillapipo heijastavalla Baby Balance-tekstillä
  ENNAKKOMYYNTI – Trikoopipo – 9V023-000
  Joustava pipo kevääseen, syksyyn sekä leudompiin talvikeleihin. Heijastava painatus edessä hopean harmaalla. Tilaa 22.5.2022 mennessä!  Tilaus Imagewearille lähtee 23.5.2022.
  17,00 (sis. alv 24%)