Mama Balance® Moduuli 1 Seinäjoki 16.4.2024

498,00 (sis. alv 24%)

Koulutuksen tavoitteena on oppia kiinalaisen lääketieteen perusteet sekä saada keinoja kehon tasapainotukseen ja stressitasojen laskuun eri tekniikoin. Kouluttajina Merja Koivunen ja Reeta Ylikoski.

Saatavuus: 11 varastossa

Osasto:

Mama Balance® Moduuli 1 Seinäjoki 16.4.2024

Koulutukseen pääsyn edellytyksenä on terveydenhuoltoalan tai luontaishoitoalan tutkinto tai lääketieteen perusteet (14-20 op) tai sosiaalialan tutkinto.

Koulutuksen tavoitteena on oppia kiinalaisen lääketieteen perusteet sekä saada keinoja kehon tasapainotukseen ja stressitasojen laskuun eri tekniikoin. Kouluttajina Merja Koivunen ja Reeta Ylikoski. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.3.2024.

Tälle kurssille on helppo tulla, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta aikuisten hoitamisesta. Kaikki hoidot tapahtuvat vaatteiden päältä.  Koulutuksen hinta on teorian ja lähipäivän osalta 498 € (sis. alv 24 %).

Koulutuksen sisältö:

  • Teoria (verkossa): kiinalaisen lääketieteen perusasiat + meridiaanit. Verkkokurssi avautuu sinulle heti ostoksen tehtyäsi.
  • Lähipäivän hoito-otteet on nähtävissä videoina verkkokurssialustalla. Tutustu niihin ennen lähipäivää.
  • Lähipäivä 16.4.2024 klo 9-17: Meridiaanihieronta itselle ja asiakkaalle eri tekniikoin. Ensiapua isoihin kehon epätasapainotekijöihin:
    • Lantion, ristiluun ja häntäluun asennon havainnointi ja hoito
    • Pallean toiminnan havainnointi ja hoito
    • Selkärangan ja rintakehän faskioiden avaaminen.

Teoriaosuus tulee olla opiskeltuna ennen lähipäivää. Jos estyt tulemasta lähipäivään, voit osallistua siihen myöhemmin järjestettävillä kursseilla. Koulutusmateriaali on käytössäsi verkkokurssialustalla niin kauan, kuin alusta on meillä käytössä.

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.