Baby Balance® Teoria

456,00 (sis. alv 24%)

Baby Balance® Teoria-verkkokussilla tutustut mm. vauvan itkuisuuden syihin ja vauvan anatomiaan ja fysiologiaan. Verkkokurssilla opit myös perusasioita vauvan kehittymisestä sekä raskauden ja synnytyksen vaikutuksesta vauvan vaivoihin. Verkkokurssi soveltuu kaikille vauvojen kanssa työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille sekä alaa opiskeleville.

Osasto:

Baby Balance® Teoria-verkkokurssilla opit vauvan anatomiaa ja fysiologiaa. Verkkokurssilla opit myös perusasioita vauvan kehityksestä, sekä raskauden että synnytyksen vaikutuksesta vauvan vaivoihin. Perehdyt myös vauvan itkuisuuden syihin faskioiden ja hermoston toimintahäiriöiden näkökulmasta. Tutustu tarkemmin kurssin sisältöön tuotekuvan lisäkuvista.

Baby Balance® Teoria-verkkokurssilla pääset rauhassa perehtymään teoriaan videoiden, tekstien ja oppimista testaavien tehtävien avulla.  Verkkokurssin tarjoama lisämateriaali antaa mahdollisuuden syventää osaamista itsenäisesti ja omalla aikataululla.

Kurssi soveltuu täydennyskoulutukseksi kaikille vauvojen kanssa työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille sekä alaa opiskeleville. Verkkokurssi luetaan hyväksi, jos haluat myöhemmin osallistua Baby Balance® vauvahierontakoulutukseen.

Verkkokurssin käytyäsi:

  • Tiedostat / tiedät vauvan ja aikuisen anatomiset ja fysiologiset erot.
  • Ymmärrät anatomisen ja fysiologisen pohjan hoito-otteiden taustalla.
  • Hahmotat tekijät, jotka saattavat olla vauvan vaivojen taustalla
  • Tunnistat vauvan hoidon tarpeen.
  • Osaat erottaa kokonaisvaltaisen ajattelun sairauslähtöisestä ajattelusta.
  • Ymmärrät kokonaisvaltaisten hoitofilosofioiden sopivuuden rinnakkaiseksi hoitomuodoksi länsimaisen lääketieteen kanssa.

Kurssin käyttöoikeus on 150 vrk eli noin 5 kk.

Jos haluat myöhemmin osallistua lähipäivään, sinulle avataan verkkokurssialustalle ennakkotehtävä noin 1 kk ennen lähipäivää sekä hierontavideot aloitus-zoomin jälkeen. Lähipäivän ja zoomien hinta on tällöin 288 €. Zoomessa on läsnäolovelvollisuus. Varaa paikkasi lähipäivään sähköpostilla info@balancecare.fi. Laskutamme summan erikseen. Kirjoita lisätietoihin, milloin olet suorittanut teorian verkossa. Näin tiedämme huomioida opintosi loppulaskussa.

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.