Baby Balance® Simppeli-verkkokurssi

59,00 (sis. alv 24%)

Tällä verkkokurssilla opit miksi vauvan hieronta on tärkeää, millaiset jumitilat vauvoilla ovat yleisiä ja mistä ne voivat johtua. Opit simppelin ja loogisen vauvahieronnan, jonka voit tehdä helposti arjessa, pienokaisen hoitotoimien ohessa. Verkkokurssi on käytettävissäsi 190 päivän ajan ostohetkestä. Lue lisää kurssin sisällöstä!

HUOM! Jos haluat ostaa kurssin lahjaksi, laita ostajan tiedoiksi lahjan saajan tiedot (myös sähköposti), niin hän saa kurssin tunnukset suoraan sähköpostiinsa.

Tuotetunnus (SKU): KBBS Osasto:

Baby Balance® Simppeli

Tällä verkkokurssilla opit miksi vauvan hieronta on tärkeää, millaiset jumitilat vauvoilla ovat yleisiä ja mistä ne voivat johtua. Opit simppelin ja loogisen vauvahieronnan, jonka voit tehdä helposti arjessa, pienokaisen hoitotoimien ohessa.

Baby Balance® Simppeli on myös luonnollinen jatkumo ammattilaisen antamaan hierontaan.

Kaikki vauvat  hyötyvät  hieronnasta. Jokaisella vauvalla on oikeus rentoon ja kivuttomaan kehoon.

Verkkokurssi on käytettävissäsi 190 päivän ajan ostohetkestä. Lue lisää kurssin sisällöstä!

HUOM! Jos haluat ostaa kurssin lahjaksi, laita ostajan tiedoiksi lahjan saajan tiedot (myös sähköposti), niin hän saa kurssin tunnukset suoraan sähköpostiinsa.

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.