Baby Balance®- Moduuli 4, 30.9.-1.10.2024 Ylivieska varausmaksu

120,00 (sis. alv 24%)

Hengitys-, ääntö- ja ravintoväylät. Kurssilla opitaan hengitykseen, ääntelyyn ja syömiseen liittyvien elinten anatomiaa ja fysiologiaa. Perehdytään syvällisesti faskiaalisiin yhteyksiin ja niiden hoitamiseen Baby Balance® -erityistekniikoilla.

Saatavuus: 11 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KBBM4Y-1 Osasto:

30.9.-1.10.2024 Moduuli 4. Hengitys – ravinto-hengitys- ja ääntöväylät, Ylivieska. Kouluttajina Kirsi Vaalio, Merja Vendell, Reeta Ylikoski. Harjoitushoitoja oltava 125 kpl kurssille tullessa. Tutustu Kirsiin täällä.

Hinta 650 € (sis alv 125,81). Varausmaksu 120 € maksetaan verkkokaupan kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.8.2024. Peruutuspaikkoja voi kysellä kurssin alkamiseen asti info(at)balancecare.fi.

  • Kiinteästi toisiinsa liittyvät (rakenteellisesti, faskiaalisesti ja hermotuksellisesti) kokonaisuudet, joiden  anatomiaan, fysiologiaan ja toimintaan perehdytään teoriassa ja käytännössä
  • Optimaalinen hengitys. Häiriintynyt hengitys ja sen seuraukset
  • Miksi vauvan hengitys häiriintyy?
  • Toiminnallista harjoittelua, kehotietoisuuden herättelyä, aistimista kehittäviä harjoituksia
  • Baby Balance® -erikoistekniikat häiriintyneiden hengitys-, ääntö- ja ruokailutoimintojen hoitoon
  • Harjoittelua vauvaklinikalla Baby Balance® -erityistekniikoilla

Koulutuspaikka: Asemapäälikön talo, Asemapuistonkuja 7, 84100 Ylivieska.

 

 

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.