Tervetuloa Heimoon!

Heimo on yhteisö, jonka muodostavat Baby Balance® vauvahieronnan ammattilaiset; vauvahierontakoulutuksen opiskelijat, kouluttajat ja tulevaisuudessa valmistuneet hoitajat.

Baby Balance® Peruskurssin suoritettuasi pääset heimon jäsenenksi. Kuva: Balance Care Oy

Heimoon liittyminen

Baby Balance® Moduuli 1 Peruskurssin käytyäsi pääset automaattisesti liittymään Baby Balance Heimon jäseneksi. Heimoon kuuluminen on maksutonta ja vapaaehtoista.

Heimo on aktiivinen Facebookryhmässä Baby Balance® – vauvahieronnan ammattilaiset. Voit olla mukana ryhmän aktiivisena toimijana tai passiivisena jäsenenä – ihan kuinka sinulle itsellesi sopii.

Heimon edut

Heimolaisena pääset nauttimaan monipuolisista, jatkuvista ja vaihtuvista rahanarvoisista vain Heimolle tarjottavista eduista.

Uutiskirje

Meille on tärkeää, että heimolaisena saat ensimmäisten joukossa kuulla Baby Balance® uutiset! Uutiskirjeemme sisältävät tietoa Balance Caren tulevista koulutuksista ja Baby Balance® tuotemerkin alla tapahtuvista asioista.

Markkinointi

Teemme aktiivista markkinointityötä sosiaalisessa mediassa Baby Balance® tuotemerkin ja vauvahieronnan tunnettuuden lisäämiseksi. Markkinoinnissa nostamme mielellämme esille Baby Balance® hoitajia, asikaskertomuksia ja heimolaisten tarinoita onnistumisista.

Somemarkkinoinnilla tavoitat potentiaalisen asiakkaan yhä useammin. Kuva: Babyfox & Balance Care Oy
Somemarkkinoinnilla tavoitat potentiaalisen asiakkaan yhä useammin.
Kuva: Babyfox & Balance Care Oy
Asiakastarinat somemarkkinoinnissa. Kuva: Liljan Lumo & Balance Care Oy
Asiakastarinat ovat tärkeä osa somemarkkinointia.
Kuva: Liljan Lumo & Balance Care Oy

Heimohinnat

Heimolaisena olet tärkeä yhteistyökumppanimme ja haluamme palkita sinua siitä aika ajoin esimerkiksi tarjoamalla vain heimolaisille suunnattuja tuotteita ja valikoituja tuotteita normaalia edullisemmin hinnoin. Pian käytössäsi on myös vanhempien vauvahierontakurssin Baby Balance® Simppelin myymistä varten oma koodi/linkki, jonka kautta tulevista asiakkaista saat itsellesi myyntipalkkiota. Baby Balance® Simppeliä voit opettaa vanhemmille ja pitää sillä omia vauvahierontakursseja.

Heimotoiminta

Facebook-ryhmä

Heimon omassa Baby Balance® – vauvahieronnan ammattilaiset Facebook-ryhmässä on lupa ihmetellä ja kysyä, osallistua keskusteluihin sekä jakaa kokemuksia mm. asiakas- ja hoitotyöstä, omasta hyvinvoinnista ja yrittäjyydestä. Ryhmä pidetään matalan kynnyksen paikkana, jossa jokainen voi jakaa kokemuksiaan tai kysyä mieltä askarruttavia asioita – tai nostaa esille kulloinkin tärkeältä tuntuvia aiheita.

Heimo-zoomit

Kutsumme heimon koolle tärkeiden teemojen äärelle. Vuorovaikutuksellisissa verkkotapaamisissa jaamme tietoa ja kutsumme heimolaisia keskustelemaan meille kaikille yhteisistä, merkityksellisistä asioista.

Mitä heimolaisuus tuo mukanaan?

Vahvan kollegiaalisen verkoston, uusia yhteistyökumppaneita ja ystäviä!

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.