Hoitajana kasvaminen – tehtävän palautus (poistettu Teoria -kurssilta)

Olet saanut ohjeen valmistautua verkkokurssille vastaamalla kolmeen pohdintakysymykseen, jotka yhdessä muodostavat Baby Balance® Moduuli 1 peruskurssin ennakkotehtävän.

Yleisohje esseetehtävien palauttamiseen

Suosittelemme, että laadit vastauksesi ennakkotehtävään ja muihin kurssin esseemuotoisiin pohdinta- ja kirjoitustehtäviin kirjoittamalla vastaukset rauhassa tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopioimalla vastauksesi tehtäväkenttiin. Tallenna vastauksesi aina samaan tekstitiedostoon, jolloin tiedostosta muodostuu vauvahieronnan opintojesi myötä portfolio – hoitajaksi kasvun päiväkirja.

Oppimisen iloa! Kuva: Jenny Ueberberg, Unsplash.com

Ennakkotehtävän tavoitteena on

  • johdatella sinua pohtimaan koulutustaustastasi ja arvomaailmastasi kumpuavaa ammatillisen kehittymisesi suuntaa ja sen vaikuttimia,
  • herätellä ajatuksiasi ammatillisen ja henkisen kasvusi tavoitteista ja jäsentää niitä matkalla vauvahieronnan ammattilaiseksi, sekä
  • valmistaa sinua aloitus- ja kysely-Zoomeissa käytäviin keskusteluihin ja koulutuksen ensimmäiseen lähipäivään.

Oppimisen iloa! Kuva: Jenny Ueberberg, Unsplash.com

Palautettuasi vastauksesi käyvät kouluttajat ne vielä läpi. Teemoista keskustellaan kurssin aloitus- ja kysely-Zoomeissa. Aloitus-Zoomin jälkeen voit jatkaa Baby Balance® Moduuli 1 (teoria) -verkkokurssin toiselle opintojaksolle.

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.