Baby Balance® -koulutukset

Järjestämme Baby Balance® -koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille Etelä-Pohjanmaalla, Seinäjoella ja Pohjois-Pohjanmaalla, Ylivieskassa. Toistaiseksi nämä ovat ainoat koulutuspaikat.

Koulutukseen pääsyn edellytyksenä on terveydenhuoltoalan tai luontaishoitoalan tutkinto tai lääketieteen perusteet (14-20 op) tai sosiaalialan lapsiin erikoistunut tutkinto. Jos olet epävarma, voiko koulutustaustallasi osallistua, kysy:
info (at) balancecare.fi, sillä varausmaksua ei palauteta.

Varausmaksun suorittamisen jälkeen lähetämme sinulle osallistumisvahvistuksen ja opintopäivien tarkemman ohjelman sekä ennakkotehtävän. Jos kurssiin kuuluu osioita verkossa, saat myös niihin osallistumislinkin.

Kurssimaksun loppuosan laskutamme neljä viikkoa ennen koulutuksen ensimmäistä päivää. Maksu tulee olla suoritettuna kokonaisuudessaan ennen koulutuksen alkua. Jos haluat maksaa osissa, ole yhteydessä hyvissä ajoin
asiakaspalveluumme info (at) balancecare.fi.

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.