Aineistot

Tältä sivulta löydät kaksi videota, joiden mukana voit hieroa vauvaa. Sivun alaosassa on  hierontaotteista lista, jonka voit ladata ja tulostaa itsellesi.

Lyhyt Baby Balance® Simppeli

Voit tehdä vauvalle nopeasti koko kehon hieronnan, kun teet kaikki otteet vain kerran. Hieronta vie aikaa vain noin 11 minuuttia. Videossa ei ole ääntä.

https://vimeo.com/541280090/ac24504913

Pitkä hieronta

Hieronta vie aikaa vain noin 20 minuuttia normaalilla toistonopeudella. Jos hierontanopeus tuntuu liian nopealle, voit hammasrataskuvakkeesta valita nopeudeksi 0.75 tai 0.5. Videossa on ääni, mutta ei tekstitystä.

https://vimeo.com/541300057/e4c22ddb0c

LATAA TÄSTÄ OTELISTA ITSELLESI!

BABY BALANCE Simppelin otteet


Email
WhatsApp
Facebook
Reddit
Telegram
LinkedIn

Suosittele kurssia kaverille somen tai sähköpostin kautta!

Haluatko antaa kurssista palautetta?

Tee se kätevästi alla olevalla lomakkeella.

Voit halutetssasi antaa palautteen nimettömänä jättämällä nimi- ja sähköpostilaatikot tyhjiksi. Antamasi palaute on meille tärkeä. Se auttaa meitä kehittämään kurssejamme entistä paremmin perheitä palveleviksi.

-Reeta ja Merja

Haluatko tietää enemmän?

Lähetämme noin kerran kuussa postituslistalla oleville  vinkkejä vauvan ja perheen hyvinvointiin sekä tietoa erilaisista luennoistamme.

Olemme täällä suurella sydämellä sinua ja vauvaasi varten.

Pääset uutiskirjeen postituslistalle


tästä!

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.