Balance Campus – Koulutukset

Balance Campus -verkkokursseilla voit opiskella omaan tahtiisi. Maksettuasi kurssin pääset katselemaan videoluentoja, opetusvideoita, lataamaan oppiaineistoja ja samaan tietoa vauvahieronnan perusteista ja menetelmistä.

 • Baby Balance® Teoria
  Baby Balance® Teoria
  Baby Balance® Teoria-verkkokussilla tutustut mm. vauvan itkuisuuden syihin ja vauvan anatomiaan ja fysiologiaan. Verkkokurssilla opit myös perusasioita vauvan kehittymisestä sekä raskauden ja synnytyksen vaikutuksesta vauvan vaivoihin. Verkkokurssi soveltuu kaikille vauvojen kanssa työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille sekä alaa opiskeleville.
  456,00 (sis. alv 24%)
 • Moduuli 1 kertauspaketti
  Moduuli 1 kertauspaketti
  Balance Care -vahvuusvalmennus sekä moduuli 1 teorian ja otteiden kertaus samassa paketissa! Tarjous on voimassa 22.8.2023 saakka!
  456,00 (sis. alv 24%)
 • Kuvassa äiti hieroo vauvan rintakehää vaatteiden päältä. Vauva nauttii.
  Baby Balance® Simppeli-verkkokurssi
  Tällä verkkokurssilla opit miksi vauvan hieronta on tärkeää, millaiset jumitilat vauvoilla ovat yleisiä ja mistä ne voivat johtua. Opit simppelin ja loogisen vauvahieronnan, jonka voit tehdä helposti arjessa, pienokaisen hoitotoimien ohessa. Verkkokurssi on käytettävissäsi 190 päivän ajan ostohetkestä. Lue lisää kurssin sisällöstä! HUOM! Jos haluat ostaa kurssin lahjaksi, laita ostajan tiedoiksi lahjan saajan tiedot (myös sähköposti), niin hän saa kurssin tunnukset suoraan sähköpostiinsa.
  59,00 (sis. alv 24%)