Balance Campus – Koulutukset

Balance Campus -verkkokursseilla voit opiskella omaan tahtiisi. Maksettuasi kurssin pääset katselemaan videoluentoja, opetusvideoita, lataamaan oppiaineistoja ja samaan tietoa vauvahieronnan perusteista ja menetelmistä.

 • Vauvaa imetetään. Vauva katsoo äitiä.
  Imetysohjauskoulutuksen Baby Balance® täydennys 17.4.2024 klo 18.30-19.30, webinaari
  Imetysohjaajakoulutukseen 1 h täydennys: Baby Balance® näkökulma etäkoulutuksena.
  50,00 (sis. alv 24%)
 • Baby Balance® Teoria
  Baby Balance® Teoria
  Baby Balance® Teoria-verkkokussilla tutustut mm. vauvan itkuisuuden syihin ja vauvan anatomiaan ja fysiologiaan. Verkkokurssilla opit myös perusasioita vauvan kehittymisestä sekä raskauden ja synnytyksen vaikutuksesta vauvan vaivoihin. Verkkokurssi soveltuu kaikille vauvojen kanssa työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille sekä alaa opiskeleville. Tarjous on voimassa 31.5.2024 saakka.
  456,00 (sis. alv 24%)
 • Tuote alennuksessa
  Moduuli 1 kertauspaketti
  Moduuli 1 kertauspaketti
  Balance Care -vahvuusvalmennus sekä moduuli 1 teorian ja otteiden kertaus samassa paketissa! Tarjous on voimassa 31.7.2024 saakka.
  Alkuperäinen hinta oli: 456,00€.Nykyinen hinta on: 288,00€. (sis. alv 24%)
 • Kuvassa äiti hieroo vauvan rintakehää vaatteiden päältä. Vauva nauttii.
  Baby Balance® Simppeli-verkkokurssi
  Tällä verkkokurssilla opit miksi vauvan hieronta on tärkeää, millaiset jumitilat vauvoilla ovat yleisiä ja mistä ne voivat johtua. Opit simppelin ja loogisen vauvahieronnan, jonka voit tehdä helposti arjessa, pienokaisen hoitotoimien ohessa. Verkkokurssi on käytettävissäsi 190 päivän ajan ostohetkestä. Lue lisää kurssin sisällöstä! HUOM! Jos haluat ostaa kurssin lahjaksi, laita ostajan tiedoiksi lahjan saajan tiedot (myös sähköposti), niin hän saa kurssin tunnukset suoraan sähköpostiinsa. Tarjous on voimassa 31.5.2024 saakka.
  59,00 (sis. alv 24%)

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.