Kirjaudu sisään
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Tervetuloa Baby Balance® Simppelin pariin!

Sydämellisesti tervetuloa oppimaan Baby Balance® -vauvahierontaa!

Tällä verkkokurssilla opit helpon vauvahierontatavan lisäksi, miksi vauvan hieronta on tärkeää, millaiset jumitilat vauvoilla ovat yleisiä ja mistä ne voivat johtua. Tämä hierontatapa on hyvä kotihoito ammattilaisen tekemän hieronnan tueksi.  Vauvat oppivat ilmaisemaan hieronnan tarpeensa hyvin varhain; jo muutaman kuukauden ikäinen ohjaa kätesi sinne, minne hän hoitoa kaipaa. Hierotut lapset haluavat hieroa läheisiään ja tuoda heille hyvää oloa. Hieronta toimii erinomaisesti pikkulasten rauhoittajana ja tuo iloa koko perheelle! 

Oppijaksojen alkupuolella pääset tutustumaan vauvojen jumien syihin ja saat selityksiä sille, miksi jokaista vauvaa pitäisi hieroa.

Hieronnan harjoittelu-osioissa on kehon osien mukaan jaetut hieronnan opetusvideot.

Aineistot-osiosta löydät lyhemmän ja pidemmän yhtenäisen hierontavideon, joiden mukaan voit hieroa lasta samaan tahtiin. Sieltä saat ladata itsellesi hierontaotteista muistilistan.

Voit edetä oppijaksot haluamassasi järjestyksessä.

Jos kurssin edetessä ilmenee teknisiä ongelmia, laita sähköpostia osoitteeseen info@balancecare.fi tai Oppijakson Aineistot-osion lopussa olevalla palautelomakkeella.

Kurssi on käytössäsi 190 päivää ostohetkestä. Iloisia ja oivaltavia hetkiä hieronnan parissa!
-Reeta ja Merja

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.