Kirjaudu sisään
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Baby Balance® Spädbarnsmassage – Webbkurs För Föräldrar

Du är hjärtligt välkommen att lära dig Baby Balance®-spädbarnsmassage!

I den här webbkursen lär du dig ett enkelt sätt att massera spädbarn och dessutom varför det är viktigt med spädbarnsmassage, vilka typer av muskelspänningar som är vanliga hos spädbarn och vad de kan bero på. Den här massagetekniken passar att utföra hemma som ett komplement till massagebehandlingar som utförs av professionella spädbarnsmassörer.

Spädbarn lär sig att uttrycka sitt behov av massage mycket tidigt; redan ett några månader gammalt barn leder din hand för att visa var det vill bli berört. Barn som har fått massage vill massera sina nära och kära och få dem att må bra. Massage fungerar utmärkt som en lugnande metod för spädbarn och är till glädje för hela familjen!

I början av lektionerna får du veta mera om orsakerna till muskelspänningar och vi förklarar varför alla småbarn borde få massage. De olika övningssektionerna innehåller instruktionsvideor om massage för olika kroppsdelar.
I avsnittet Material finns det två videor, en kortare och en längre version av samma massagevideo. Du kan massera barnet i samma takt som du tittar på videon. Från samma avsnitt kan du ladda ned en egen checklista över olika massagegrepp. Du kan ta de olika lektioner i valfri ordning. 

Om det skulle uppstå några tekniska problem under kursen, skicka ett mejl till info@balancecare.fi eller använd kontaktformuläret i slutet av avsnittet Material. Du har tillgång till kursen under 190 dagar räknat från inköpstillfället.

Glada och insiktsfulla massagestunder!

-Reeta and Merja

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.