Kirjaudu sisään

Baby Balance® M1 Teoriakertaus

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Sydänlämmin tervehdys heimolaisemme!

Iloksemme saamme toivottaa juuri Sinut tervetulleeksi oppimaan ja kertaamaan kanssamme uudenlaista, Suomessa kehitettyä vauvahierontametodia.

Pienen vauvan hyvinvointi on koko perheen hyvinvointia. Pienen ihmistaimen alkutaival on valtavaa kasvua ja kehitystä. Saamme olla sitä tukemassa ja auttamassa.

Työmme on todella palkitsevaa. Siinä yhdistyvät ammattitaito, perinteet, tieto ja taito herkkien käsien ja empaattisen, myötätuntoisen kohtaamisen kautta.

Tervetuloa oppimaan kanssamme!
Merja & Reeta

Merja, Reeta ja vauvahieronnan vakioasiakkaat. Kuva:
Reeta ja Merja sylissään jo tutuksi tulleet vauvahieronnan otteiden harjoittelun vakioasiakkaat, Elli ja Elsa. Kuva: Mari Kortesoja.

Kuuntelimme toiveitanne ja loimme ajasta ja paikasta riippumattoman oppimisympäristön

Baby Balance® M1 Teoriakertaus -verkkokurssi on vastaus vauvahieronnan opiskelijoilta saamaamme toiveeseen mm. anatomian ja fysiologian kertaukseen. Modulaarisen koulutuksen tiiviit lähipäivät sisältävät paljon teoriaa, eikä hoitotyön taustalla olevaa tärkeää, ja usein opiskelijalle kokonaan uutta tietoa ole aina helppo sisäistää lähipäivien aikana.

Verkkokurssin tarjoama lisämateriaali antaa mahdollisuuden syventää osaamista itsenäisesti ja omalla aikataululla. Kurssi sisältää myös toivotun kertauksen Baby Balance® vauvahieronnan otteista ja hierontavideon.

Balance Caren tiivis yhteistyö mm. työhyvinvoinnin ammattilaisten kanssa on tuonut meille mahdollisuuden tarjota heimolaisillemme myös työnohjausta ja vahvuuksiin perustuvaa valmennusta hoitajana kasvamiselle.

Näin onnistut!

Baby Balance® M1 Teoriakertaus -verkkokurssilla palautat mieleesi Baby Balance® Peruskurssin (Moduuli 1) teemoja; mm. vauvan itkuisuuden syitä, anatomiaa ja fysiologiaa. Verkkokurssilla vahvistat tietämystäsi vauvan kehittymiseen liittyvissä perusasioista sekä raskauden ja synnytyksen moninaisista vaikutuksista vauvan hyvinvointiin ja vaivoihin, joissa me voimme auttaa.

Verkkokurssi on mahdollista käydä läpi tietokoneella tai mobiililaitteella (tabletti / älypuhelin). Tietokoneella (pöytätietokone tai läppäri) käyttökokemus on miellyttävämpi ja esimerkiksi joihinkin tehtäviin vastaaminen on helpompaa. Voit kirjautua kurssille useammalla laitteella – palata esimerkiksi puhelimella videoihin silloin, kun sinulla on hetki aikaa ja toisaalta syventyä teoriatiedon ja tehtävien pariin rauhassa työpöydän ääressä.

Laitteen lisäksi tarvitset aikaa. Baby Balance® hoitajaksi kasvamisen polku on oppimisprosessi, jonka aikana toivomme sinun löytävän arjessasi hetkiä lukemasi, kuulemasi ja näkemäsi pohtimiselle – oman hoitajana kehittymisesi reflektoinnille. Verkkokurssin tietosisältö on suunniteltu opiskeltavaksi lineaarisesti, eli uusi tieto rakentuu aiemmin opitun päälle. Välillä voit testata osaamistasi tehtävillä, joiden suorittaminen on vapaaehtoista (pl. esseemuotoinen kasvupohdintoja -tehtävä joka on pakollinen).

Jos verkkokurssin aikana tulee tenkkapoo, ota rohkeasti yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten messengerillä ja ellei asia ei ole kiireellinen, sähköpostitse (merja@balancecare.fi ja reeta@balancecare.fi). Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian!