Kirjaudu sisään

Baby Balance® Teoria -verkkokurssi

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Tervetuloa kurssille!

Baby Balance® Teoria -verkkokurssilla perehdyt vauvan itkuisuuden syihin, vauvan anatomiaan ja fysiologiaan. Verkkokurssilla opit perusasioita vauvan kehittymisestä sekä raskauden ja synnytyksen vaikutuksesta vauvan vaivoihin.

Teoriaosuuden materiaali on koottu terveydenhoitajien, kätilöiden, osteopaattien ja fysioterapeuttien opinnäytetöistä, tieteellisistä tutkimuksista sekä alan kirjallisuudesta ja lehtiartikkeleista. Isoa osaa kivun ja vaivojen syiden selvittelyssä esittävät osteopaattinen näkemys synnytyksen aiheuttamista kehon epätasapainotiloista, sekä äidin ja koko perheen vaikutuksesta vauvaan.

Koulutuksissamme on käynyt laajasti ilmi, että terveydenhuollon ammattilaisille opetetaan aikuisten anatomia, ei vauvan, vaikka hän opiskelisi kätilöksi, terveydenhoitajaksi, lastenhoitajaksi tai lasten fysioterapeutiksi. Tämä opintopaketti on puuttuva palanen vauvojen ja vähän isompien lasten sekä raskaana olevien kanssa työskentelevien koulutuspalettiin.

Toivomme, että tämä teoriaosuus innoittaa sinua jatkamaan myös vauvahieronnan opintoihin. Baby Balance® vauvahieronnan hoitotekniikat olemme työssämme kokeneet tehokkaiksi ja samalla hellävaraisiksi. Hoitokokonaisuus on rakennettu johdonmukaiseksi, helposti mieleen jääväksi ja muistettvaksi, sekä muunneltavaksi. Erityistapauksiin hieronnan tueksi on otettu klassista vyöhyketerapiaa ja kiinalaisesta lääketieteestä akupainantaa sekä hoito-otteita perinteisestä jäsenkorjauksesta ja osteopatiasta.

Reeta Ylikoski ja Merja Koivunen
Baby Balance® -vauvahieronnan kehittäjät