Kirjaudu sisään

Baby Balance® vauvahierojakoulutuksen lopputentti

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Olemme saaneet jakaa kanssasi monta merkityksellistä hetkeä Baby Balance® vauvahierontakoulutuksessa – kiitos siitä! Matka on ollut jokaiselle meistä oma, erilainen ja erityinen. Myös me kouluttajat olemme oppineet paljon ja olemme edelleen avoimia uudelle.

Baby Balance® vauvahierojakoulutuksessa vuorossa on lopputentti. Tavoitteenamme ei ole testata mitä kaikkea olet matkan varrella ulkoa oppinut ja mitä muistat. Ulkoluvun sijaan haluamme luoda Sinulle tilan tarkastella kokemuksiasi hoitajana, pohtia oppimaasi ja reflektoida osaamistasi koulutukseen lähtemisen päätöksen hetkestä tähän tenttipäivään saakka. Tavoitteena on myös avata jälleen uusi oivaltamisen ja oppimisen mahdollisuus! Voi olla, että kysymyksiin vastatessasi teet uusia havaintoja ja koet ahaa-elämyksiä – se on jopa toivottavaa!

butterfly, flower, wing-6574705.jpg

Me toivomme, että Sinä onnistut!

Tässä muutama vinkki oman parhaan tuloksen varmistamiseksi:

  1. Varaa aika kalenterista hyvissä ajoin ennen tenttipäivää.
  2. Rauhoita aika itsellesi ja sovi tarvittaessa lasten tai lemmikkien hoidosta.
  3. Kerro läheisille, että tämä on sinulle tärkeää ja että vastaat yhteydenottoihin myöhemmin. Laita puhelin kiinni.
  4. Ennen tentin aloittamista käy happihypyllä, tee hengitysharjoitus tai tuo itsesi läsnäolevaksi meditoimalla.
  5. Sulje sähköposti ja sovellukset, jotka ilmoituksillaan kerjäävät huomiotasi.
  6. Aivot tarvitsevat nesteytystä ja hyviä hiilihydraatteja! Varaa käsille ravitsevaa välipalaa ja juotavaa.
  7. Pidä taukoja.
  8. Venyttele, kurottele ja kyykkää. “Paras asento on se seuraava”, eli vaihda asentoa välillä. Rentouta myös silmät: katso vuoroin kauas horisonttiin ja nenänpäähän.

Baby Balance®-vauvahierojakoulutuksen lopputentti on auki vain määritetyn ajan, joka on ilmoitettu sinulle tentin ohjeistuksessa.

Voit aloittaa tentin tekemisen sinulle sopivana aikana. Henkilökohtainen kuuden tunnin (6 t) tenttiaikasi käynnistyy, kun avaat tentin tehtäväkokonaisuuden.

Älä sulje selainta tai kirjaudu ulos kurssilta kesken tentin. Tallenna varmuuden vuoksi vastaukset avoimiin kysymyksiin esimerkiksi Word-tiedostona.

Avattuasi ensimmäisen tehtävän, voit itsenäisesti valita etenemisjärjestyksen tehtävissä. Olemme jakaneet kysymykset aihealueisiin moduuleittain (M1-M5).

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.