Kirjaudu sisään

Baby Balance® Moduuli 1 (teoria) -verkkokurssi

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Tervetuloa kurssille!

Baby Balance® Moduuli 1 (teoria) -verkkokurssilla tutustut mm. vauvan itkuisuuden syihin ja vauvan anatomiaan ja fysiologiaan. Verkkokurssilla opit myös perusasioita vauvan kehittymisestä sekä raskauden ja synnytyksen vaikutuksesta vauvan vaivoihin.

Merja, Reeta ja vauvahieronnan vakioasiakkaat. Kuva:
Reeta ja Merja sylissään vauvahieronnan otteiden harjoittelun vakioasiakkaat Elli ja Elsa. Kuva: Mari Kortesoja.

Sydänlämmin tervehdys heimolaisemme,

iloksemme saamme toivottaa juuri Sinut tervetulleeksi oppimaan uudenlainen, Suomessa kehitetty vauvahierontametodi.

Pienen vauvan hyvinvointi on koko perheen hyvinvointia. Pienen ihmistaimen alkutaival on valtavaa kasvua ja kehitystä. Saamme olla sitä tukemassa ja auttamassa. Työmme on todella palkitsevaa. Siinä yhdistyvät ammattitaito, perinteet, tieto ja taito herkkien käsien ja empaattisen, myötätuntoisen kohtaamisen kautta.

Tervetuloa oppimaan kanssamme!

 

Merja & Reeta

Verkkokurssi on mahdollista käydä läpi tietokoneella tai mobiililaitteella (tabletti / älypuhelin). Tietokoneella (pöytätietokone tai läppäri) käyttökokemus on miellyttävämpi ja esimerkiksi joihinkin tehtäviin vastaaminen helpompaa.

Jos verkkokurssin aikana tulee tenkkapoo, ota rohkeasti yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten messengerillä ja ellei asia ei ole kiireellinen, sähköpostitse (merja@balancecare.fi ja reeta@balancecare.fi). Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian!

ENNEN ALOITUS-ZOOMIA TEE OSION 1 TEHTÄVÄT! Vasta aloitus-zoomin jälkeen tarvitsee ehtiä pidemmälle.

Liity yhteisöömme

Haluatko oppia lisää siitä, miten hyvinvointia voidaan edistää jo vauvaikäisillä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa ja vinkkejä vauvahieronnasta ja sen merkittävistä hyödyistä niin pienokaisellesi kuin koko perheellesi. Saat myös ensimmäisenä tietoa Baby Balance® -koulutuksista, työpajoista ja erikoistarjouksista.